Kerouac KSFødt 2020 - 147 cm
Brun

Kerouac importerede vi fra Frankrig i 2021. Han er nøje udvalgt på sin afstamning og de nye linier, som han bringer til vores avl.


Stamtavle

Westide Mirah II Westside Mirah
Ballydonagh Cassanova (Checkpoint Charlie)
Check Out Girl (Carna Dun)
Grange Sandy
Callowfeeinsh Mairtin (Abbeyleix Owen)
Grange Solara (Grange Bobbing Sparrow)
Qarna de l'Aulne Aille Oisin Sparrow Grange Finn Sparrow (Coosheen Finn)
Gorgeous Rose (Carna Bobby)
Jurande de l'Aulne
Dream of Aulne (Sticky du Blin)
Balina de l'Aulne (Forban du Ravary)

Om afstamningen

Faren, Westide Mirah II, er født i 2003 og 152 cm. Han har sprunget op til 125cm klasser mod heste. Han er en af de mest populære avlshingste i Frankrig i øjeblikket. Westide Mirah II er far til topponyer i springning og military. Han er en søn af den legendariske Westside Mirah, som ligeledes har utallige top afkom i spring og military. Westide Mirah II er helbror til flere irske avlshingste, herunder Carnabay Mirah, der har vundet højdespringnings-klassen ved Clifden showet.


Westide Mirah II
 

Morfaren, Aille Oisin Sparrow, er født i 1981. Han har sprunget op til international Grand Prix. Han er en søn af den legendariske Grange Finn Sparrow, som har grundlagt et dynasti af military-afkom i USA op til 5* niveau (Sparrow's Nio).  Disse gener er ikke nemme af finde i Europa, og han repræsenterer dermed en i Europa mindre udbredt gren af den berømte Sparrow linie.


Aille Oisin Sparrow

Hoppefamilien er 4 generationer fra det franske  de l'Aulne stutteri. Dette er storrammede, typiske ponyer med mange resultater i både show og sport.


Qarna de l'Aulne (med Kerouac som det brune  føl)

Moren, Qarna de l'Aulne er født i 2004. Hun har et par gode showresultater. Qarna har samme mor som FEI springpony og avlshingsten Sean de l'Aulne.


Sean de l'Aulne
(Macky / Jurande de l'Aulne)

Mormoren Jurande de l'Aulne har samme mor som blandt andet FEI springponyen Qork de l'Aulne og avlshingsten Glenree de l'Aulne. Glenree er en ekstremt velgående hingst med egne resultater i springning og adskillige Champion titler i show. Glenree er far til adskillige Grand Prix springponyer, hvoraf den mest kendte er avlshingsten Vox Pop de l'Aulne som blev individuelt nr 5 og sølvmedalje for hold for Sverige ved EM 2018.

 
Glenree de l'Aulne (Captus de Ker Anna / Balina de l'Aulne) & Qork de l'Aulne (Macky / Balina de l'Aulne)

Mormors mor Balina de l'Aulne vandt Supreme Champion ved et fransk regional Show i 2005.


Mormors mor Balina de l'Aulne og mormor Jurande de l'Aulne.


Billeder

2024 - 4 årVideo løsspringning april 2024
2023 - 3 år2022 - 2 år2021 - åring
 (netop ankommet fra Frankrig)
Afkom