Nyheder

Hvis du vil følge vores ponyer anbefaler vi, at du følger vores facebook profil.


Denne side viser ældre nyheder - klik her for at gå til aktuelle nyheder.


26. marts 2019:
Vores 1 års hoppe Jessica er flyttet til sit nye hjem på Falster. Hun vil blive brugt til ridning, men det kan ikke udelukkes, at vi får hende at se til shows også. Jessica er det første afkom til vores unge hingst Minty. Vi er super tilfredse med både temperament, type og den fantastiske bevægelse hun viser. Det lover godt for fremtiden, og vi ser frem til at følge hende i sit nye hjem.    2. marts:
Vi deltog i M&M Wintershow med 2 af vores åringer, for at give dem en oplevelse. Som forventet vakte Apollon stor opsigt blandt publikum med sin usædvanlige farve. Den engelske dommer synes godt om ham, og det blev til en 3. plads ud af 6 i klassen for 1 års hingste af alle racer. Han blev udtaget til junior champion ringen, hvor han blev nr. 3 blandt Connemaraponyerne. Vores hoppe Amber havde desværre fået slået den ene has under transporten, så hun ikke kunne vise sig optimalt. Hun var helt i orden igen få dage efter, og vil få muligheden for at vise sine kvaliteter ved et andet show. Begge åringer opførte sig super og stod pænt under transport. Apollon er 9½ måned gammel.

 

9. februar:
Moonlight er nu flyttet til sit nye hjem. Han er super talentfuld og vil han fortsætte sin uddannelse som springpony. Vi glæder os til at følge ham!

 

20. december:
Roxy er nu flyttet til sit nye hjem. Hun har det bedste temperament; rolig, sød og ekstremt kærlig. Det har været super nemt at tilride hende. Vi glæder os til at følge hende!

 

2. november:
Silver har gået endnu en fantastisk Hubertusjagt. Det er 7. gang han går den, så man kan vist efterhånden sige, at han kender turen. Han var som altid flyvende og fuldkommen stabil på alle springene. Vejret var fantastisk i år og der var rigtig meget publikum. Vi glæder os til næste år! Billedet er taget af Emilie Haut.  

 

7. oktober:
Vi elsker at følge vores ponyer i deres nye hjem. En af dem der har gjort det rigtig godt på det sidste er kat. 2 hoppen Springers Cassini. Cassini solgte vi for knap 2 år siden til en dengang 11 år gammel rytter. De har udviklet sig enormt flot sammen. De starter primært springning, men er nu også blevet introduceret til military med stor succes. Det er indtil videre blevet til fejlfri runder i LA på distriktsplan samt titlen som klubmester 2018.22. september:
Silver slutter årets militarysæson af med en 3. plads i Distriktsmesterskabet i distrikt 1 i military for heste! Sikke en fantastisk sæson det har været. Vi glæder os allerede til næste år. Stævnet i Ishøj var noget helt særligt, da både Springers Megan og Springers Cassini også var til start med deres ejere. Begge leverede flotte præstationer i deres klasser. Hvor er det bare fantastisk, at flere af vores ponyer finder vejen til denne herlige disciplin. Vi havde en super hyggelig stævnedag sammen!     12. august:
Silver gør det igen, endnu en fantastisk dobbelt fejlfri tur i CNC100!    18. juli:
Årets sidste føl er her, og sikke et føl! Daphne har fået et fantastisk dun hingsteføl efter Atlantis. Han har fået navnet Springers Gold Dust og er 12 timer gammel på billederne.    7. juli:
Silver leverede endnu en fantastisk præstation i CNC100! Ny rekord for os med 69% i dressur. Herefter sprang han dobbelt fejlfri med et par tidsfejl i terrænet. Stævnet afholdt DM for ponyer, som gik på en næsten identisk bane. Med knap 3 km var det den længste terrænbane Silver har gået. Han er nu B-hest i military og kvalificeret til 1*!   30. maj:
Callisto er rejst til sit nye hjem i Norge. Her vil han være ridepony for en 11 årig dreng. Vi glæder os til at følge dem sammen.   19-26. maj:
Sikke en uge! Vi har fået 3 føl fra hopper, som havde terminer fordelt over 5 uger. Ugen startede ud med at Misty folede den 19. maj. Det blev et BEC hingsteføl. Han er Mistys 4. hingsteføl efter Atlantis og har fået navnet Springers Mozart. Disse brødre er særdeles succesfulde med et bevægelsesforløb langt ud over det sædvanlige. Den ældste af dem, Mountain på 6 år, har netop debuteret i 100 cm springning i Sverige med sin 12 årige rytter. Mozart ligner meget sin bror Minty, som nu er kåret i klasse 1 som verdens første med farven BEC. Vi har indsendt en gentest, for at finde ud af om Mozart bærer skimmelgen.  Det næste føl kom fra Vanessa den 21. maj. Hun havde gået hele 359 dage! Føllet var dog hele ventetiden værd! Et kæmpe stort og veludviklet hingsteføl med den helt unikke farve rød roan! Faren er Rohan. Vanessa har nu fået 5 hingsteføl og kun 1 hoppeføl, Savannah, som var den næste i rækken til at fole.    Fredag aften er der gang i forberedelserne til militarystævne lørdag morgen. Mens Silver er ved blive flettet på staldgangen, går Savannah igang med at fole lige vedsiden af. Det er hendes første føl. Vi nåede om på den anden side af midnat, og føllet er dermed født den 26. maj og 6 dage før termin. Savannah fik et utrolig smukt og feminint hoppeføl, som bliver skimmel. Faren er Rohan. Den lille pige viser allerede få dage gammel en særdeles lovende bevægelse. Det er der ikke noget overraskende i, da Savannah er en af de mest atletiske dobbelttalenter vi har, med både bevægelse og springteknik langt ud over det sædvanlige.  Lørdag morgen gik det afsted til military landsstævnet på Søborggård. Her gav Silver en solid præstation og var især flyvende i terrænet, hvor vi var fejlfri på forhindringerne. Silver har dermed opnået sit første kvalificerende resultat i CNC100 og et halvt B-hest i military! Det var en fantastisk afslutning på en travl uge. 30. april:
Langt om længe kom sæsonstarten i military! Silver lagde godt ud med en CNC100 til landsstævnet i Haslev. Det blev vores hidtil bedste dressur på det niveau med 68%. Springbanen gav en enkelt bom på sidste forhindring. Den udfordrende terrænbane blev gennemført i flyvende stil, med kun et ekstra kig på vandet. Alt i alt en god start, som lover godt for resten af sæsonen.   14-17. april:
Det har været et par travle dage med 3 føl født på lige over 3 døgn! Den første hoppe der folede var Lovely. Hun fik et hoppeføl efter Minty. Det er første afkom fra Minty, og hun lever fuldt op til vores forventninger. Hun har en super front og viser særdeles lovende bevægelse. Vi er rigtig spændt på at se, hvordan hun udvikler sig. Hun har fået navnet Springers Jessica. Det næste føl 1½ døgn senere. Det var Dakina (Clifden de L'Aulne), som fik sit første føl. Et lille hingsteføl uden et eneste hvidt hår. Han bliver dog skimmel. Med Rohan (Poetic Justice) til far, så er han endnu et særdeles spændende emne til springbanerne i fremtiden. Han har fået navnet Springers Dragonfire.    Det tredje føl kom 1½ døgn senere. Calibra fik et stort hingsteføl. Her er et føl avlet med fokus på type, temperament og gode springegenskaber. Faren er Springers Hazy Avalon. Føllet har fået navnet Springers Casanova.      8. april: 100 jagter. Så mange er det blevet til idag, efter en fantastisk sæsonstart i Dyrehaven. Silver var som altid flyvende. Han har nu påbegyndt sin 7. sæson i ponyfeltet. At opnå de 100 jagter har været et langt projekt - hele 17 år har det taget, med en 5 års pause undervejs. De 99 jagter er redet på 4 forskellige Connemaraponyer. Silver har gået flest med lige over 60. Resten er med vores avlshopper Spokojna (mor til Silver), Madonna og Daphne. Alle hopperne findes på stutteriet endnu, nu 27, 26 og 18 år gamle. Connemaraponyer er bare fantastiske!   


Spokojna (2001) og Daphne (2006) 

31. marts: Årets første føl er her! Charlie fik et smukt hingsteføl. Faren er Rohan (Poetic Justice) og morfar er Dexter Leam Pondi. Med den afstamning vil han nok finde vej til springbanerne i fremtiden. Han er palomino lige nu men bliver skimmel. Derudover er han sandsynligvis homozygot for roan. Han har fået navnet Springers Charleston.    

 

25. marts: Silver gik en fantastisk runde i 90 cm klassen ved Kalundborg Winter Show. Stævnet er en blanding af terræn- og ridebane springning. Grundet frost have arrangementet været udskudt i 4 uger, men vi var klar til start så snart det blev muligt. Silver sprang dobbelt fejlfrit og sluttede som nr 4 af 16 deltagere i klassen.   

21. marts: Rocan er flyttet til sit nye hjem. Der har været stor interesse for denne dejlige overmåler, hvilket er fuldt ud forståeligt. Han har været en fornøjelse at ride!  

 

2. marts: Vores fantastiske hoppe Just Believe er flyttet til sit nye hjem. Hun vil blive uddannet i akademisk dressur.  

 

26. januar: Callisto har været til sløjfespringning. Her blev det til 2 fejlfri runder i 80 cm. Ved samme stævne deltog Springers Megan, som vi solgte tilbage i 2015. Megan gik også 2 fejlfri runder. Ugen forinden havde Callisto også gået en fejlfri runde i 80 cm ved et andet sløjfespringsstævne.  

 

29. december: Callisto har været til sit første springstævne i et par år. I konkurrence mod heste blev det til en sejr af 12 i 70 cm klassen og en enkelt bom i 80 cm. 

 

5. november: Silver har afsluttet sin 6. jagtsæson i perfekt stil til endnu en flot Hubertusjagt. Det fantastiske billede er taget af Jimmy Leen Friis. Billedet er taget ved sandskredet, hvor det går stejlt ned ad bakke umiddelbart efter springet. 

 

7. oktober: Mountain er nu flyttet til sit nye hjem i Sverige. Her er en 12 årig dygtig springrytter klar til at videreudvikle hans talent. Samme familie har allerede Springers Las Vegas på 2 år.

9. september:
Mountain vinder sin militarydebut! Efter at have sprunget fejlfri både på banen og i terrænet bliver det til en overbevisende sejr i CNC70. Desuden blev vi disciplinvinder i både spring og terræn. Mountain var upåvirket af regnvejr og glatte bundforhold. Han er bare med på det hele!   

 

29. august:
2 årige Dancer er flyttet til sit nye hjem i Sverige. Vi er rigtig spændte på, hvad denne skønne unghoppe vil opnå i fremtiden!  

 

18. august:
Genie er nu solgt til en 12 årig pige. De er allerede blevet rigtig glade for hinanden. Vi ser frem til at følge dem. 

 

13. august:
Det går rigtig godt med Cassini, som blev solgt til en 11 årig rytter ved årsskiftet. De har nu startet deres første distriktstævne sammen. Det blev til 2 fejlfrie runder i LB2* springning og en 2. plads i Distriktmesterskabet for hold i Distrikt 5!  

11. august: Royan er flyttet hjem til sin nye ejer. Det har været en fornøjelse at uddanne en så sød og talentfuld pony! Vi ser frem til at følge ham.

 

2. august:
Mountain har haft sin debut i LA1A og LA2A. Med et resultat på 66,2% i LA1 blev det til en 6. plads af 22 i selskab med store heste.

9. juli:
Mountain har startet sit første sløjfespring stævne. Det blev til to fejlfrie runder i 60 og 70 cm.

 

27. juni:
Greylight er flyttet til sit nye hjem. Vi ønsker hende alt det bedste fremover!

 

17-18. juni:
5 år gamle Mountain havde en hel fantastisk weekend. 2 stævner, 3 klasser, 3 røde rosetter! Alle opnået i dressurklasser op til LC3 mod store heste.

 

20. maj:
 Så blev det Mountains tur til at vinde sin første roset. Det var kun hans 3. stævne, hans første udendørs stævne og hans første LC3. Vi opnåede en 5. plads af 20 deltagere i en LC procentklasse for store heste. Mountains herlige temperament og enorme gangformåen bliver ved med at imponere! 
 
 

30. april: Silver er nu begyndt at gå CNC100 military! Han lagde ud med en flot debut, hvor han bl.a. sprang fejlfrit i ridebanespringningen (105 cm). Vi glæder os til at fortsætte sæsonen. 
 
 

23. april: Mountain startede idag sit 2. stævne. Det blev til 2 gange 67% i LC1 og LC2. Et super tilfredsstillende resultat, da ingen deltager kom op på 70% fra den dommer på dagen. Mountain er fantastisk nem at have med i byen. Han kan allerede stå alene i traileren og vente, til trods for at det kun er anden gang, at han var hjemmefra. 
 
 

16. april: Så startede militarysæsonen! Silver var helt klar og gik en super flot CNC90 i Kalundborg. Vi sluttede som 1. uplacede, nr. 10 af 35, med vores dressurresultat på 49,1 strafpoint. Resultatet var det samme som 9. pladsen, men den anden ekvipage var 3 sekunder tættere på idealtiden i terrænet. En sæsonstart, som man ikke kan andet end at være tilfreds med! Det fantastiske billede er taget af Jimmy Leen Friis.  
 
 

2. april: Idag fik Mountain sin stævnedebut. Det var hans første gang hjemmefra. Vi fik bekræftet, at hans temperament virkelig er helt i top. Han opnåede næsten 70% i LC2 og sluttede lige udenfor placering som nr. 5 af 14 mod store heste. Vi glæder os allerede til det næste stævne. Her er en pony, som kan gå hele vejen.
 
 

26. marts: Vi startede jagtsæsonen med at ride ræv til den årlige babyjagt. Her er springene lidt mindre end til de normale jagter. Det er andet år at Silver går som ræv, og igen klarede han opgaven på bedste vis. Billedet er taget af mj-foto.dk.
 
 

26. februar: For første gang var det muligt at starte terrænspringningsstævne på den fantastiske vinter træningsbane i Kalundborg. Silver fik her sin debut i 100 cm klassen. Han viste, at den øgede højde absolut intet problem er, og sprang flere forhindringer der var med til pony EM i 2016! Vi glæder os til militarysæsonen starter i april.
 


29. december: Vi slutter året af med, at endnu en af vores ponyer har fundet sig et super godt nyt hjem. Kat. 2 springponyen Cassini er flyttet til Lolland. Vi ser frem til at følge hende på konkurrencebanerne, med sin nye 11 årige rytter.
 


4. november: Silver gik i år for 5. gang Hubertusjagten i Dyrehaven. Han var flyvende og bliver bedre for hvert år, til trods for at jeg troede han allerede var perfekt sidste år. Det var en super men kold tur i år.
 

Foto fra Hubertusjagten er  taget af Jimmy Leen Friis og Katrine Hallund.

22. oktober: Militarysæsonen er slut. Silver gik 2 fantastiske CNC90 ved årets sidste 2 stævner, og han er dermed kvalificeret til CNC100. Der er video på Silvers side fra CNC90 i Haslev, hvor han sluttede som nr. 13 af 36 deltagere! Dermed har 2 af Spokojnas afkom i år opnået kvalifikationen til CNC100, hvilket nogenlunde modsvarer B-pony status, hvis de ikke havde gået i hesteklasser pga rytterens alder.

 

7. september:
Gazellen er flyttet til sit nye hjem. Her vil hun fortsætte sin uddannelse i dressur, og vi ser frem til at følge hende.

 
 
4. september: Silver fortsætter som succesfuld jagtpony. Vi nærmer os hastigt hans jagt nr. 50!  Dagen bød på en fantastisk tur i gulddysseskoven nær Roskilde. Trods varsling om heldagsregn og skybrud holdt det tørt hele jagten.

 
 
27. august: Silver fortsætter sin military karriere med glans. Det blev til en 2. plads af 23 heste i hans 2. CNC80! Efter dressuren lå vi til en 10. plads. I springningen blev det til en fejlfri runde og endnu engang disciplinvinder! Hermed avancerede vi til 6. pladsen. Efter en super tur i det svære terræn i Ringsted, kun 2 sekunder over tiden (4. bedste i terrænet), sluttede vi på 2. pladsen!

 
 
20. august: Prinsessen er flyttet til sit nye hjem. Det var hendes rolige temperament som blev afgørende for valget. Vi beholder 2 af Prinsessens døtre, for at beholde denne dejlige linie i vores avl.

 
 
6. august: Årets Connemara kåring og show. I år havde vi medbragt 2 hingste til kåring: Atlantis og hans 3 årige søn Minty. Kåringen gik over al forventning. Atlantis viste sig imponerende i løsspringningen, hvor han viste et kæmpe overskud. Han blev belønnet med en fantastisk kåring med 9 i helhed og ikke mindre end 10-10 for spring! Det var 2 af ialt 3 10-taller uddelt til kåringen. Minty gik på fløjen i 3 års holdet og blev kåret i klasse 1 med 9 for trav og springkapacitet. Dette gør ham formegentlig til verdens første BEC hingst kåret i klasse 1. Hans suveræne gangarter vil virkelig kunne bidrage til connemara avlen. Foto: Ebba Nørgaard.

 
 
9. juli: Silver gik sin military debut over al forventning. Det blev til en 3. plads af 15 i CNC80 og derudover også disciplin vindere i spring og terræn! Silver vil helt klar kunne ses på militarybanerne fremover.

 
 
30. juni: Her gik turen hele vejen til Herning for at deltage i Connemara showet ved Landsskuet. Det blev 3 oplevelsesrige dage for ponyerne. Med var Greylight og Prinsessen. Begge tog den lange køretur super fint og klarede dyrskuemiljøet fint. Showet var med Snehvide tema og Greylight gjorde et godt job i hovedrollen. Prinsessen gik som en af dværgene i front af kvadrillen, med en rytter der ikke havde prøvet hende forud for showet. Prinsessen deltog også i Landsskuets springklasse og gik en fejlfri runde.

 
 
28. juni: Greylight deltog i sit 2. stævne og det første som er udendørs. Stævnet var primært tiltænkt til at vænne hende til stævnemiljøet, og vi startede derfor lave klasser. Efter at have brugt den første runde til at se omgivelserne an, gik hun et super godt program i anden runde. Ridtet blev belønnet med hele 71,4% og en sejr af 8 deltagere i LD procentklasse mod heste!  

 
 
28. juni: Cassiopeia er idag flyttet hjem til sin nye ejer. Det var hendes særdeles gode temperament, som overbeviste køber om, at hun var den rigtige. Vi ser frem til at følge hende i sit nye hjem. 

 
 
26. juni: Vores to kat. 2 hopper Genie og Cassini sprang en LB2* til det sidste distriktsstævne før sommerferien. Begge gik fine runder og Cassini var fejlfri i omspringningen.

 
 
18. juni: Vores to kat. 2 hopper Genie og Cassini har været til distriktsstævne i Maarum. Det blev et fantastisk stævne! Den stod på komplekse linieføringer og ponyernes første møde med at springe mur. Begge ponyer gik fejlfri i LB1* og opnåede den utaknemlige position som 1. og 2. uplacede. I LB2* var Genie den første på banen og sprang en super god, fejlfri og hurtig runde. Cassini sprang ligeledes overbevisende, men strejfede muren, den sidste forhindring i hovedrunden, så der faldt en klods. Genies resultat rakte til en imponerende 2. plads! Hun nød æresrunden til fulde. Dette var Genies debut på distriktsplan, så det kunne man absolut ikke ønske sig det bedre!

 
 
10. juni: Vores fantastiske 6 årige militarypony Springers Silent Storm er solgt til USA. Dette sker lige før han skulle have haft sin debut i CNC100 på landsplan. En lignende talentfuld pony skal man lede længe efter, og det har været en absolut fornøjelse at uddanne ham! Vi ønsker ham alt det bedste i sit nye hjem, og ser frem til at følge ham.

 
 
9. juni: Silver deltog i "Værløse Hunting", et nyt arrangement for jagtryttere. Kort sagt rides der først ridebanespringning, så springer man ud af springbanen og ud på terrænbanen. Efter nogle terrænspring går det tilbage på springbanen igen. Man rider enkeltvis og det hele bedømmes som ved almindelig springning med fejl og tid. Det er anden gang arrangementet afholdes, men første gang det er åbent for ponyer. Det var Silver's første rigtige stævne i 5 år og en rigtig god oplevelse. Vi håber arrangementet vender tilbage næste år! Foto taget af MJ-foto.dk.

 
 
5. juni: Afslutningen af forårs-jagtsæsonen på Friheden var som altid en ubeskrivelig flot oplevelse! Bare kig nærmere på denne forhindring, for at få et indtryk! Silver gik en super jagt. Han er en af de mest erfarne ponyer i feltet og 2 uger tidligere havde vi ved jagten i Hedeland redet bagmaster for ponyfeltet. Det var en opgave, som Silver klarede med glans. 

 
4. juni: Cassini havde sin debut til distriktsstævne i 27 graders varme. Hun var nem at have med og sprang fint. Ved samme stævne deltog også Springers Silas. Silas havde et fantastisk stævne hvor han opnåede en 2. plads i LA2*. Samtidig opnåede ekvipagen deres 5. fejlfri runde i LA og de er dermed kvalificeret til MB. Et fantastisk resultat, da det kun er 2 måneder siden, at de kvalificerede sig til LA!

 
 
28. maj: Vores to kat. 2 hopper Genie og Cassini har været til stævne igen.  Denne gang var klasserne højere og ponyerne løste den opgave helt fint. For Genie blev det til en fejlfri runde i 60 cm og en enkelt bom i 70 cm. Cassini sprang 70 og 80 cm. Hun viste hvor super cool hun er, da hun i begge klasser sprang den valgfrie store vandgrav uden problemer! Næste opgave blive distriktsstævnerne.

 
 
21. maj: Årets anden militarystævne til Stormy blev landsstævnet på Søborggård. Han var fantastisk og med 3 solide præstationer sluttede vi som nr. 10 af 28 heste i CNC90. Stormy er nu kvalificeret til CNC100.

 
 
8. maj: Vores to kat. 2 hopper Genie og Cassini gør store fremskridt i springningen. De er netop begyndt på stævner redet af en 12 årig. Dagens stævne var primært beregnet til at vænne ponyerne til stævnemiljøet, og derfor gik de små klasser. For Genie blev det til 2 rosetter i 50 og 60 cm, mens Cassini tog en roset i 60 cm og en enkelt bom i 70 cm. Begge er klar til at springe højere næste gang.

 
 
24. april: Fantastiske nyheder fra Belgien! Den 3 årige hoppe Springers Poetic Diamond er ved det belgiske nationalshow blev hun udnævnt til Championhoppe! Hun er også blevet kåret i klasse 1 med dagens højeste point!  Diamond blev solgt til Belgien som føl, og hendes ejer gør et fantastisk arbejde med hende. Det bliver spændende at se hvad fremtiden byder.

 
 
23. april: I år deltog vi i plageskuet på Dorthealyst med den 1 årige hoppe Springers Calypso. Hun vandt sin klasse med imponerende point. Et 9 tal for typen og 8 i resten! Hun blev dermed skuets bedst bedømte Connemara. Calypso er det første føl efter Springers Legolas, som nu er avlshingst i Tyskland. Moren er Springers Calibra, som er kåret i højeste klasse med et 10 tal for springkapacitet. Calypso har dermed springgenerne i orden, og hun er et godt eksempel på vores mål om at kombinere type og præstation. Hun går en spændende fremtid i møde!  

 
 
21. april: Vores flotte dunroan åring Springers Las Vegas er eksporteret til Sverige. Vi ser frem til at følge ham i sit nye hjem.

 
 
10. april: Så er military sæsonen igang! Årets første start blev en CNC90 til landsstævnet på Kalundborg. Stormy var super dejlig og nem at have med i byen. Han var fantastisk i terrænet og viste allerede på opvarmningbanen, at han var fuldkommen klar på opgaven. Det blev en fyldende, fejlfri tur i terrænnet med lille overskridelse af tiden (hvilket halvdelen af de store heste også havde). Terrænbanen i Kalundborg er imponerende flot og den udfordrende bane med bl.a. 2 vandspring og er altid en fornøjelse at ride på. Slutresultatet blev nr 22 af 35 heste med 69,9 strafpoint. En fantastisk start på sæsonen! Video af ridtet findes på Stormy's side.  


3. april: I år deltog vi i babyjagten, og for første gang var det i positionen som ræv. Silver klarede flot at ride i front og sprang alt. Jeg red min første jagt for 15 år siden til netop babyjagten, så det at ride ræv var en super måde at fejre det på. Billedet er fra mj-foto.dk.

 
24. marts: Stormy har holdt vinterferie fra stævnerne, men ikke fra træningen. Vi er nu igang igen, og idag sprang han en fejlfri runde på 90 cm.


19. marts:
Greylight har idag været til sit første dressurstævne. Hun var nem at have med i byen, men synes dog at den fremmede bane var lidt farlig. Alligevel gjorde hun et godt indtryk og opnåede 65,5% med 8 for gangarter!

  
31. januar:
Cassiopeia har idag været til sit første stævne. Hun var super nem fra start til slut. Traileren gik hun direkte op i, og hun gik roligt rundt alle steder på stævnepladsen. Cassiopeia sprang 2 fejlfrie runder i 60 cm og gik dirkete op i traileren igen. Denne fantastiske kat. 1 pony er til salg, se salgslisten.

 
13. december:
Springers Legolas er blevet kåret i klasse 1 i Tyskland! Han imponerede dommerne og fik især ros for sin springning. Legolas blev i februar solgt til Tyskland. Han er far til to af vores føl i år og venter til næste år flere afkom i Tyskland. Legolas er det første føl efter vores avlshingst Rohan, som hermed virkelig har bekræftet sin værdi i avlen. Kåringsbillederne er taget af Volker Hagemeister.